9 March, Monday, 2020

12:00-12:50 Board Meeting

12:00 Doors open

13:00	Speech by Vice President Ji	nt Sumihare NOJI, Tokushima University nn P. CHU asunori MITANI, Kyushu Institute of Technology				
13:30	keynote Deog Hee DOH	Diagnosis on Thermal Flows Using Optical Approaches	KMOU			
14:00	keynote Jhy-Chern LIU	Phosphorus Removal by Oyster Shells	NTUST			
14:35-15:35 Poster session						
15:40	Pei-Ching CHEN	A Versatile Control Framework of Active Mass Damper System for Mitigating Structural	NTUST			
16:00	YUFANG PAN	Preparation polyacrylonitrile nanofiber film containing bimetallic Au-Ag particles enhances antibacterial activity (15min)	NTUST			
16:15	Ting-Teng WANG	Synergistic photodegradation and photoindication function of nonwoven mat indicator based on polyphenol derivatives (15min)	NTUST			
20mins' break						
16:50	Liang-Yih CHEN	White light-emitting diodes based on cesium- based halide perovskite quantum dots	NTUST			
17:10	Chen-Hao WANG	Cobalt-Tellurium Nanorod Encapsulated in Nitrogen-containing Carbon Nanowire for Effective Oxygen Reduction Reaction in Alkaline	NTUST			
17:30	SIDDHANT DHONGADE	Development of gold (Au) decorated In2Se3 nanocubes via laser ablation in liquid (15min)	TU			
17:45	LEWI Peter Richardo	Ta (oxy)nitrides Inverse Opal Photonic Crystals: Fabrication and Characterization (15min)	TU			
10.00	21.00 D	. T. 1 . 1 .				

19:00-21:00 Banquet at Hotel Sunroute Tokushima

10 March, Tuesday, 2020							
9:00	keynote	Takeshi YASUI	Post-LED Photonics	TU			
9:30	keynote	Effendi MOHAMAD	A proposal of Overall Equipment Effectiveness (OEE) simulation decision support tools for lean practitioners.	UTeM			
10:00		Shien-Kuei LIAW	FBG Integrated LPFG for Simultaneously Two- Parameter Sensing	NTUST			
10:20		Jiun-Yu SUNG	Efficient Control Signal Transportation for Centralized A-RoF Systems	NTUST			
20mins' break							
11:00	invited	Min-Gyu JEON	Computer Tomography measurement method in temperature of real-combustion gas using Tunable Diode Laser Absorption Spectroscopy	KMOU			
11:20	invited	Hideharu TAKAHASHI	Challenge to Investigation in Fukushima Daiichi Nuclear Power Plant using Telemetry System	TIT			
11:40	invited	Minchao CUI	Fraunhofer-type lines of underwater measurement using collinear long-short double pulse LIBS	Northwestern Polytechnical University			
12:00		Yoshihiro DEGUCHI	Development of Real-Time Elemental Monitoring Method in Iron and Steel Making Processes using Long and Short Double-Pulse Laser-Induced Breakdown Spectroscopy	TU			
12:20		Takahiro KAMIMOTO	Development of temperature and concentration imaging for industrial applications using laser absorption spectroscopy	TU			
12:35		Tao YANG	Temperature distribution measurement in three-Jet burner flame using CT-Tunable Diode Laser Absorption Spectroscopy (15min)	TU			
12:50		Naruki SHOJI	Development of Portable Ultrasonic Measurement Device (15min)	TIT			
13:10 Closing Ceremony Speech by Prof. Hashizume, Dean of Science and Engineering, Tokushima University							